Skip to main content

Brasserie

’t Looze Vissertje is een Brasserie in de Kempen, vooral bekend om zijn lekkere eten en geweldige sfeer.

Ook is het de perfecte plek om na een lange wandeling neer te strijken met een natje en een droogje, of om een hartige maaltijd te bestellen!

Over onze brasserie

’t Looze Vissertje in de prachtige Kempen is een bekende brasserie die vooral wordt geprezen om het lekker eten, de vlotte bediening en het prachtige zonneterras. De keuken van ’t Looze Vissertje biedt voor ieder wat wils: een snelle lunch, een snack, een zoetigheid of een uitgebreide maaltijd.

Daarnaast is ’t Looze Vissertje ook erg kindvriendelijk en bieden zij een speciaal kindermenu aan met kindvriendelijke maaltijden waaruit jouw kleine lieveling kan kiezen. Er is ook een speeltuin aanwezig waar de kinderen uren speelplezier kunnen beleven.

Bekijk hier alvast onze menukaart!

Het Looze Vissertje sfeer 19 14da0569

Naast een brasserie beschikt ’t Looze Vissertje ook over een feestzaal voor een aanstaand feest met de familie, het bedrijf etc. De zaal biedt ruimte voor feesten tot 55 personen. In samenspraak wordt er een bijpassend menu opgesteld.

Ook kan je cadeaubonnen kopen voor ’t Looze Vissertje zodat je vrienden en familie een lekkere maaltijd in deze Kempense Brasserie cadeau kan doen.

Kom jij ook mee genieten van onze heerlijke keuken en familiale sfeer?!