Skip to main content

Over ons

Al 15 jaar lang een rasecht Kempens familiebedrijf!

Het Looze Vissertje Herselt 25 5bc8fa87

Toen Roger Robrechts in december 2006 ’t Looze Vissertje opende, had hij niet kunnen dromen hoe populair deze Kempense brasserie zou worden.

Roger had echter al jaren ervaring in de HORECA en het was die ervaring die hij wou gebruiken om een succesvolle brasserie op poten te zetten.

Het noodlot sloeg echter toe op 18 Februari 2019 toen Roger plots overleed.

Zijn dochter Stefanie en haar man Gunther wilden het levenswerk van Roger echter verderzetten en besloten samen met het fantastische team van ’t Looze Vissertje de brasserie uit te baten. Op die manier is ’t Looze Vissertje dan ook al 15 jaar lang een rasecht Kempens familiebedrijf en kon men de bestaande succesformule van brasserie met forelvijvers verderzetten.

Het zijn dan ook deze mooie forelvijvers waar ’t Looze Vissertje haar naam aan te danken heeft. ’t Looze Vissertje verwelkomt namelijk al jaren hobbyvissers en hengelgroepen die graag een hengeltje uitgooien in een van de twee prachtige visvijvers.

Stefanie en Gunther van t Looze Vissertje 617c17d3

De forelvijvers zijn geopend op maandag, donderdag, vrijdag & zondag van 10:00u tot 18:00u, en ook voor de niet-vissers is er heel wat te doen rondom de vijvers en op het prachtige zomerterras van ’t Looze Vissertje.

Net zoals de forelvijvers is ’t Looze Vissertje op dinsdag en woensdag gesloten. Alle andere dagen is de keuken van de brasserie open van 10:00u tot 20:00u en zaterdag tot 21:00u.

Indien je op het grote terras aan het water van de zon wil genieten, reserveer je best een tafeltje via onze website. Vergeet zeker geen geldig e mailadres of telefoonnummer op te geven. Je reservering is namelijk enkel geldig na telefonische of elektronische bevestiging.

Wij hopen je binnenkort te mogen ontmoeten bij ’t Looze Vissertje!

Stefanie & Gunther

Het Looze Vissertje Herselt 39 94cdfc30